Gambar Gubahan Duit Mas Kahwin Wang Hantaran Terkini

Gubahan duit mas kahwin 2017/ 2018. Gambar gubahan wang hantaran mas kahwin cantik memukau! Koleksi idea gubahan wang hantaran terkini. Bagi yang sedang mencari idea gubahan wang kertas, bolehlah rujuk gambar kreasi mahar uang dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan duit mas kahwin simple, gubahan duit hantaran dalam frame, gubahan duit hantaran dalam album, gubahan duit mas kahwin bentuk kipas, gubahan duit hantaran bentuk love, gubahan duit hantaran bentuk bunga, gubahan duit hantaran bentuk burung merak, gubahan duit hantaran bentuk kek, gubahan duit hantaran bentuk jambangan bunga duit dan gubahan wang hantaran guna cheque (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Hantaran Pengantin, Hantaran Pernikahan Terkini

Gubahan hantaran pernikahan 2017/ 2018. Gambar hantaran pengantin cantik memukau! Koleksi idea gubahan hantaran perkahwinan terkini. Bagi yang sedang mencari idea dulang hantaran kahwin, bolehlah rujuk gambar hiasan hantaran pernikahan dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan hantaran kahwin moden, barang-barang hantaran pernikahan, gubahan hantaran kahwin untuk perempuan, isi hantaran pernikahan sederhana, isi hantaran pernikahan adat melayu, isi dulang hantaran pengantin dan kreasi hantaran pernikahan terbaru (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Dulang Hantaran Pertunangan Terkini

Tema hantaran pertunangan 2017/ 2018. Koleksi idea hiasan dulang hantaran tunang. Bagi yang sedang mencari trend hantaran terkini, bolehlah rujuk gambar hiasan dulang pertunangan dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea dulang hantaran diy, dulang hantaran kayu, dulang hantaran lelaki, dulang hantaran murah, dulang hantaran cantik, dulang hantaran tunang perempuan, dulang hantaran untuk disewa dan dijual (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Tuala Simple Tapi Cantik

Gubahan hantaran tuala terkini 2017/ 2018. Koleksi gubahan tuala tercantik. Bagi yang sedang mencari tutorial gubahan tuala untuk hantaran, bolehlah rujuk gambar gubahan tuala hantaran terkini dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan hantaran tuala bentuk love, gubahan hantaran tuala dalam bakul, gubahan tuala bentuk katil, gubahan tuala bentuk kek, gubahan tuala bentuk teko, gubahan tuala bentuk angsa / itik, gubahan tuala bentuk udang galah, gubahan tuala bentuk bunga, gubahan tuala bentuk teddy bear (patung beruang), gubahan tuala bentuk anggur, gubahan tuala bentuk kipas, gubahan tuala bentuk burung, gubahan tuala bentuk sofa, gubahan tuala bentuk topi dan beg tangan (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Sejadah Simple Tapi Cantik

Gubahan hantaran sejadah terkini 2017/ 2018. Koleksi gubahan hantaran sajadah mudah dan cantik. Bagi yang sedang mencari tutorial cara membuat hantaran pengantin dari sajadah, bolehlah rujuk gambar lipatan tikar sejadah dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan sejadah simple, gubahan sejadah bentuk kipas, gubahan sejadah bentuk katil, cara gubahan sejadah bentuk sofa, hantaran sejadah rehal, gubahan sejadah bentuk masjid, gubahan sejadah bentuk unta dan gubahan sejadah bentuk penyu (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Telekung Terkini, Simple Tapi Cantik

Gubahan telekung terkini 2017/ 2018. Koleksi gubahan telekung hantaran mudah dan simple. Bagi yang sedang mencari tutorial cara membuat gubahan hantaran telekung, bolehlah rujuk gambar gubahan telekung dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan telekung baju kebaya, gubahan telekung bentuk kek, hantaran telekung bentuk bunga, gubahan telekung bentuk kipas, gubahan telekung bentuk itik/ angsa, gubahan telekung bentuk burung merak, gubahan telekung bentuk topi dan beg tangan (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Hiasan Dulang Hantaran DIY Terkini

Bekas hantaran terkini 2017/ 2018. Koleksi dulang hantaran DIY. Bagi yang sedang mencari tutorial menghias dulang hantaran, bolehlah rujuk dalam artikel ni. Ada dikongsikan gambar idea dulang hantaran simple, dulang hantaran tunang, dulang hantaran sangkar burung, dulang hantaran kahwin, dulang hantaran kayu; gubahan hantaran kayu pallet juga dulang hantaran terkini dan moden.

Gambar Gubahan Hantaran Kain Pasang Simple, Cantik!

Gubahan kain pasang terkini 2017/ 2018. Bagi yang sedang mencari tutorial gubahan kain pasang, bolehlah rujuk dalam artikel ni. Ada dikongsikan gambar gubahan hantaran kain pasang simple, gubahan hantaran kain pasang perempuan dan gubahan hantaran kain pasang lelaki. Berdasarkan pengalaman sendiri, saya memang suka menghias barang hantaran. Boleh la tahu sikit-sikit. Belajar cara lipatan kain untuk hantaran menerusi YouTube dan di blog-blog.

Gambar Gubahan Buah Hantaran Tunang & Meja Pengantin

Hantaran buah 2018 - hantaran buah terkini. Video YouTube gubahan hantaran buah-buahan untuk meja pengantin dan majlis pertunangan. Video ini khas ditujukan untuk mereka yang mencari gali hiasan hantaran buah. Ada banyak perkongsian gambar gubahan hantaran buah-buahan. Antaranya gubahan buah epal, gubahan buah tembikai, gubahan buah strawberi, tembikai susu, pisang, anggur, betik, longan, buah oren, kiwi dan sebagainya.

Gambar Gubahan Hantaran Coklat, Sumi & Gula-Gula

Gubahan hantaran coklat 2017/ 2018. Jom lihat gambar gubahan hantaran coklat, sumi dan gula-gula. Hari ni nak share deco hantaran coklat. Mana tahu pada sesiapa yang tercari idea nak buat gubahan hantaran coklat simple, boleh la rujuk dalam video ni (rujuk link di bawah). Gubahan hantaran coklat ferrero rocher antara permintaan paling tinggi di kalangan pelanggan. Sebabnya, ia nampak cantik bila dihias, lagi satu sebab ia terlampau sedap. Memandangkan rasanya yang terlalu sedap, harga coklat ferrero rocher pun buat mata tak sedap memandang. Hihi..agak mahal sikit.

Gambar Hantaran Sirih Junjung & Sirih Dara

Sirih junjung / sireh junjung / sireh dara / sirih dara popular di musim orang kahwin. Biasanya gubahan hantaran sirih junjung ni dibuat oleh oleh golongan orang-orang tua. Sebab mereka tahu cara menyusun daun sirih atas dulang hantaran. Bagi anak muda pula, membuat sirih junjung agak sukar dan remeh. Banyak jarum peniti nak kena semat. Kalau tak dibuat dengan teliti, hasil kerja sirih junjung tak kemas, tak cantik. Jadi, video ni tercipta sebagai memberi ilham untuk anda semua untuk buat sendiri gubahan hantaran sirih junjung simple, nampak simple tapi cantik!

Gambar Gubahan Hantaran Terkini, Cantik!!

Gambar hantaran. Idea gubahan hantaran terkini 2017 / 2018. Masih tercari-cari tema hantaran tunang? Boleh rujuk dalam link video yang tertera kat bawah tu, gubahan hantaran tunang simple ataupun jika anda nak mencari gubahan hantaran tunang untuk lelaki. Pasti memberikan anda ilham hiasan hantaran tunang yang anda impikan. Bahkan hiasan hantaran pernikahan pun ada.

Tutorial Pakai Shawl/ Selendang Terkini

Tutorial shawl simple, cara lilit selendang terkini. Hijab chiffon shawl - Tutorial shawl 2017 dan 2018. Ikuti tutorial cara pakai shawl dan tudung style terkini. Ada banyak fesyen shawl selendang cantik dalam video menerusi link yang dikongsikan di bawah. Koleksi style shawl trend terkini. Korang boleh pilih mana satu fesyen shawl sesuai dengan bentuk muka korang. Boleh lihat cara lilit selendang panjang juga cara lilit shawl neelofa. Ehem confirm cantik macam Neelofa jugak.

Resepi Kari Daging Pekat Tanpa Santan

Resepi Kari Daging Pekat Tanpa Santan
Menu iftar berbuka puasa 2017 kegemaranku kari daging pekat tanpa santan. Yeah.. makan bersama nasi panas memang bertambah sampai 2-3 kali. Kekenyangan! Kalau tak dimasak bersama santan, jadi kari daging tu masak dengan apa? Ha nak tahu? Inilah resepiku. Jom lihat cara masakannya.

Buat Duit Dengan Video YouTube Adsense

Buat Duit Dengan Video YouTube Adsense

Buat duit dengan YouTube 2017. Upload video ke YouTube dan jana income Google Adsense - Saya ada blog! Juga sudah mendaftar untuk pengiklanan Google Adsense. Orang kata daftar akaun Google Adsense untuk blog agak sukar sedikit, sebab mereka perlu review blog seketatnya. Tapi untuk dapatkan akaun YouTube Adsense, mudah sekali diluluskan. Cara buat duit online tanpa modal 2017, anda kena ceburi bidang YouTube Adsense ni, terbaik! Jika anda gemar mengambil video, kreatif dalam menghasilkan video, apa kata daftar akaun YouTube Adsense. Cari duit tambahan. Lumayan beb!

Lazada Birthday Blogger Contest

Lazada Birthday Blogger Contest
Lazada Birthday Blogger Contest 

Rahsia Cepat Hamil Bagi Isteri Sukar Mengandung

 Rahsia Cepat Hamil Bagi Isteri Sukar Mengandung

Sudah kahwin bertahun-tahun tapi belum dikurniakan anak? Sudah puas berubat cara itu ini namun belum ada rezeki dapat cahaya mata? Bagaimana mahu cepat hamil? Apa panduan untuk senang mengandung?

Joras Melawak Buku Sumpahan 99 Kata Fattah Amin

Joras Melawak Buku Sumpahan 99 Kata-Kata Fattah Amin

Dah tengok rancangan Maharaja Lawak Mega 2017 minggu 1 pada Jumaat yang lepas? Kah kah! Berbaloi menonton MLM2017. Lawak eh! Lawak kumpulan Joras buat aku terkenang-kenang! Masuk percuma..nak tengok kena bayar! Menyumpah pun kena bayar. Bagus betul la. So, yang kuat menyumpah tu kena la beringat, jangan suka menyumpah sembarangan.

Hati-Hati Beli Produk Kosmetik Mengandungi Merkuri

Ni cerita beberapa minggu lepas, pasal viral rakan blogger kita yang mukanya teruk lepas stop pakai produk ____ tersebut. Peringatan untuk diri aku. supaya tak beli produk sembarangan. Tapi aku ni jarang beli barang make up. Tapi adik aku tu haaa, bertimbun-timbun segala jenama make up atas meja dia.

Beli Tabung Kat Shopee: Cat Steal Coin Piggy Bank

Fuh..lama dah aku geram nak beli tabung kucing ni. Ye la, kena survey dulu untuk cari harga murah. Kengkadang harga barang tu murah tapi caj postage mahal, pun buat aku terbantut nak beli. So, sebagai pengguna bijak aku kenalah compare harga barang plus postage sekali.

Beli Telekung Lycra Murah Di Shopee Online Shop

Kat mana boleh beli telekung lycra murah? Ni haa nak bagitau kat korang, nak beli telekung murah boleh beli kat Shopee. Ish asyik promote Shopee je aku ni kan. Ye, barang baik harus la dihebahkan bersama. Biar orang lain dapat berjimat duit. Tapi nak beli dengan seller lain, terpulang pada individu. Kan duit korang. Aku cuma nak share kat mana aku beli telekung lycra murah. Bukan beli sehelai, 2 helai pun bukan, tapi aku dah beli 6 helai telekung lycra setakat ni kat Shopee.

Jangan Gunting Rambut Anak Orang Sembarangan

Kengkadang pasal benda remeh pun boleh buat orang gaduh, bermasam muka, mengamuk sakan. Gara-gara gunting rambut anaknya. Ye, pasal gunting rambut je pun boleh buat sedara mara gaduh. Benda yang pernah terjadi kat kawan aku.

Pinjam Ubat Nyamuk Rumah Sebelah

 Rumah kami memang pakai ubat nyamuk la. Ubat nyamuk? Ala lingkaran racun nyamuk tu. Tanpa ubat nyamuk..habis la. Habis kena serang nyamuk! Banyak nyamuk sini memandangkan quarters kami ni berhampiran hutan. Belakang rumah banyak pokok.

MyM2U Challenge Level 1 Menang Hadiah Voucher Lazada

MyM2U Challenge Level 1 Menang Hadiah Voucher Lazada 

Bagi yang ada akaun Maybank2u jom sertai peraduan Maybank. Banyak hadiah menarik ditawarkan. Nak join pun mudah je. Bagi MyM2U Challenge Level 1 aku dah dapat hadiah. Menang voucher Lazada bernilai potongan diskaun 20%. Cara sertai Maybank MyM2U Challenge korang boleh refer sini: JOIN & MENANG CONTEST MYM2U CHALLENGE

Tukar Template Blog Mesra SEO. Terima Kasih Brader Elih

Fuh.. fuh.. tahun baru, baju blog mesti nak tukar baru. Yey! Akhirnya tercapai jugak hasrat di hati nak tukar template blog. Template lama blog ni berkurun-kurun aku guna, since 2009 lagi.. tak pernah tukar. Aku kan makcik2 sikit..kurang arif bab edit kod html blog nih. Nasib baik ada blogger baik hati tolong buatkan. Terima kasih blogger Elih, akhirnya merasa jugak aku bertemplate baru.

Permulaan Tahun Baru 2017 Yang Kurang Baik

Bermulanya bunga api ambang tahun baru, terus terdengar berita kurang elok, percikan bunga api meletup di tanah sebelum sempat terbang ke langit. Ramai yang cedera, seram pulak tengok video. Mesti kucar-kacir, huru-hara nak selamatkan diri. Juga berita kenaikan harga minyak buat orang ramai naik minyak di tahun baru. Itu berita umum.